marți, 6 martie 2012

Una din persoanele ranite in atacul din coafor a fost operata. Starea celorlalti 5 raniti e stabila

stirileprotv.ro Rafala de gloante trasa in coaforul din Dorobanti a declansat un val de panica. In mometul in care au ajuns acolo ambulantele, o multime de oameni aveau nevoie de ajutor.

Sase angajate si doi clienti fusesera ciuruiti de gloante si aveau primii nevoie de ingrijiri. Din nefericire, doua femei au murit.

Supravietuitorii sunt acum internati la Spitalele Floreasca si Elias.

60556551 Medici: Persoanele ranite in atacul armat din coafor sunt investigate, ar putea fi operate X 60556530 Raed Arafat despre carnagiul de la Perla X 60556538 Situatia ranitilor dupa atacul sangeros din centrul Capitalei X 60556528 Bogdan Oprita despre Carnagiul de la Perla X 60556546 Medici: Persoanele ranite in atacul armat din coafor sunt investigate, ar putea fi operate X 60556633 Promo - A intrat intr-un coafor si a impuscat 8 oameni X

Cele trei victime aduse la Spitalul de Urgenta Floreasca sunt la terapie intensiva. Gloantele nu le-au atins organe vitale, dar, spun medicii, au fost la un pas de moarte. Una dintre persoane este intr-o stare ceva mai delicata si asta pentru ca glontul a ramas in interiorul abdomenului. Operatia s-a facut abia in cursul noptii.

Pentru ca numarul solicitarilor a fost extrem de mare, medicii au hotarat sa trimita victimele la doua spitale. Asa ca, alti trei raniti, doua femei, de 32, respectiv 40 de ani, si un barbat de 56 de ani, au ajuns la Spitalul Elias. O angajata impuscata in coapsa si un client caruia glontele i-au ramas in genunchi au intrat rapid in sala de operatie.

Dr. Valentin Calu, purtatorul de cuvant al Spitalului Elias:
"Pentru moment, din evaluarile pe care le avem, nu au rezultat alte leziuni amenintatoare de viata. Putem sa consideram ca starea lor este foarte buna."

Una dintre angajatele salonului a scapat ca prin urechile acului. Desi tremura de spaima, a gasit puterea sa ajute o persoana cu leziuni grave: "Eram in vestiar, m-am dus sa fumez o tigara si pentru o tigara mi-a salvat viata, nu ma mai las de tigari toata viata... M-am dus, i-am oprit sangele colegei mele cu prosoape..."

Anchetatorii au inceput marti sa-i viziteze pe cei aflati in spital, ca sa refaca filmul detaliat al agresiunii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu