sâmbătă, 17 martie 2012

"Killer" a terorizat un oras din Romania. A ranit doi politisti si a amenintat cu un pistol

stirileprotv.ro In spaima orasului Targoviste s-a transformat un tanar poreclit Killer. Barbatul de 30 de ani a amenintat cu arma mai multi oameni aflati intr-o pizzerie si si-a atacat fostul cumnat cu un cutit.

Mai mult, i-a ranit si pe doi dintre politistii care se chinuiau sa il prinda. Individul, furios peste masura ca sotia nu-l mai lasa sa isi vada baiatul, parea in stare de orice.

Oamenii legii au primit informatii ca atacatorul se ascunde in barul de la etajul 1, au reusit sa-l imobilizeze si l-au dus la sectie.

Pana sa fie prins, individul a ranit cu un cutit si doi agenti de politie, care incercau sa-l imobilizeze.

Barbatul a facut prapad, vineri seara, peste tot pe unde a trecut. Traseul lui a inceput intr-un bar cu jocuri mecanice, unde a agresat un tanar, a amenintat-o cu arma pe o casiera si a vandalizat un geam de la o agentie de pariuri sportive. Punctul culminant a fost atins intr-o pizzerie, unde l-a intalnit pe fostul sau cumnat.

Cel care a semanat spaima in oras si-a atacat si fostul cumnat cu un cutit si l-a ranit. Victima a ajuns la spital, dar viata nu ii este pusa in pericol.

Se pare ca baietelul individului este bolnav, iar fosta sotie nu ii da voie sa-l vada. Si asta l-ar fi scos din minti...

Acum el este cercetat pentru mai multe infractiuni, vorbim de vatamare corporala, ultraj contra bunelor moravuri si nerespectarea armelor si munitiilor.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore. Sambata va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Individul a mai fost dupa gratii pentru furt calificat, iar de cateva luni era cautat pentru a da explicatii intr-un alt dosar in care era cercetat pentru ca folosise ilegal pistolul bile, pe care il avea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu