marți, 3 aprilie 2012

VIDEO. A pacalit moartea doar pentru o clipa. Barbat spulberat pe trecere de masina unei soferite

stirileprotv.ro Imagini de groaza la Constanta. Un barbat de 60 de ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un autoturism condus de o femeie.

Soferita a intrat cu viteza in intersectie si nu a apucat sa franeze, desi erau cativa metri pana la trecere, iar vizibilitatea era buna.

Accidentul s-a petrecut in Mamaia, in dreptul unei scoli generale. In imaginile de pe camerele de supraveghere se observa cum barbatul de 60 de ani traverseaza regulamentar pe zebra.

Pe primul sens are noroc, pentru ca un autoturism trece chiar pe langa el, aproape stergandu-i hainele. Cand credea ca a trecut pe langa moarte, nenorocirea l-a pandit din nou.

Dupa ce ajunge la mijlocul soselei, omul observa o masina care vine cu viteza spre el si, speriat, incepe sa alerge. Degeaba, pentru ca autoturismul condus de femeia de 30 de ani il ia in plin. Trupul sau este aruncat la mai bine de 10 metri distanta.

Barbatul a intrat in coma si, desi a fost dus rapid la spital, si-a pierdut viata dupa cateva ore.

Femeia care l-a lovit este cercetata acum pentru ucidere din culpa. Urmele de cauciucuri arata ca nu a apucat sa franeze decat dupa ce l-a lovit pe barbat.

In zona s-au produs in ultimii ani mai multe accidente cu victime. Trecerea de pietoni nu este semaforizata si multi soferi merg in viteza, chiar si dupa ce pietonii au apucat sa traverseze.

Ca sa fie siguri ca reusesc sa traverseze, de teama soferilor care gonesc nebuneste, multi pietoni asteapta ca la trecere sa se formeze grupuri de patru-cinci persoane. Asa pot fi siguri ca soferii ii observa atunci cand incearca sa ajunga pe cealalta parte a drumului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu