marți, 12 iunie 2012

Cele mai noi promotii de la Einstal

Einstal, magazin de instalatii termice si sanitare, va ofera numeroase promotii la produse precum: pompe submersibile, hidrofoare, pompe cu tocator. Printre ofertele actuale, se numara:

 

Pompa submersibila H 100 la 690 lei

Descriere: Aceasta pompa submersibila poate fi utilizata pentru alimentarea cu apa potabila din fantani sau puturi, ridicarea presiunii, precum si pentru sisteme mici de irigatii. Debitul este de 40 litri/minut (2,4 mc/h), inaltimea maxima de 100 m. Acest dispozitiv poate functiona si in regim de hidrofor.

Pompa submersibila H 55 metri la doar 540 RON

Descriere: Acest dispozitiv poate fi folosit pentru alimentarea cu apa curata din fantani, puturi, vas tampon, precum si in agricultura pentru irigatii. Debitul este de 2,4 mc/h, inaltimea maxima de 55 metri. De asemenea, pompa poate fi utilizata si in regim de hidrofor.

Pompa submesibila JAR 55-5 2009 la 795 RON

Descriere: Destinata alimentarii cu apa din puturi sau fantani si micilor irigatii. Aceasta pompa are debitul de 5 mc/h, inaltimea maxima de pompare de 55 metri.

Pompa submersibila JAR 4 SDM 2/11 la 1300 RON

Descriere: Pompa paote fi folosita pentru alimentarea cu apa din puturi sau fantani de 4"/mai mari si mici irigatii. Debitul este de 2,7 mc/h, iar inaltimea maxima de 72 metri. In plus, are o rezistenta crescuta la nisip.

Pompa submersibila JAR 4 SDM 2/15 la 1310 RON

Descriere: Aceasta pompa centrifugala este destinata alimentarii cu apa din fantani sau puturi de 4"/de dimensiuni mai mari, precum si mici sisteme de irigatie. Inaltimea maxima este de 98 metri, iar debitul de 2,4 mc/h. Un avantaj al acestei pompe este reprezentat de rezistenta crescuta la nisip.

Pompa submersibila JAR 4 SDM 2/20 la 1480 RON

Descriere: Acest dispozitiv are rolul de a pompa apa curata din fantani sau puturi cu dimensiunea de 4"/mai mari, crearea unor sisteme mici de irigatii. De asemenea, pompa poate fi utilizata pentru alimentarea cu apa a intreprinderilor mici. Debitul este de 2,4 mc/h, iar inaltimea maxima de 131 metri. Mai mult, dispune de rezistenta la nisip crescuta in comparatie cu alte modele.

Pompa submersibila JAR 4 SDM 4/14 la 1690 RON

Descriere: Pompa poate fi utilizata pentru alimentarea cu apa din fantani sau puturi de 4"/mai mari, pentru locuinte sau intreprinderi mici, in agricultura pentru sisteme de irigatie. Debitul este de 4,8 mc/h, iar inaltimea maxima de 105 metri. De asemenea, rezistenta la nisip este crescuta.

 

In cazul in care sunteti interesati de un hidrofor cu pompa autoamorsanta, va prezentam urmatoarea oferta:

Hidrofor vas 22 litri cu pompa Jet inox 110/22, aspiratie 9 m la doar 435 RON

Descriere: Acest hidrofor cu pompa autoamorsanta de suprafata este folosit pentru alimentarea cu apa potabila dintr-un put, fantana, vas tampon sau pentru ridicarea presiunii in cazul retelei de alimentare cu apa. Debitul este de 3,6 mc/h, adancimea de aspiratie 9 metri, iar inaltimea maxima de pompare 42 de metri.

De asemenea, in magazinul nostru veti gasi pompe cu tocator pentru ape murdare. Printre produsele existente in stoc se numara:

Pompa cu tocator pentru ape murdare din fonta si inox Aquatehnica Sanit la 1400 RON

Pompa cu tocator pentru ape murdare din fonta GRBluePRO 100 la 2100 RON

Pompa cu tocator pentru ape murdare din fonta Zenit GRS 100 la 2634 RON

Pompa cu tocator pentru ape murdare din inox Aquapiu G 100 Cadoppi la 1590 RON

Pompa cu tocator pentru wc la 1390 RON.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu